• Food & society_Wenche Westberg
    Tommy Normann
    Wenche Westberg
    Food & society Path to sustainable food systems Litteraturhuset Oslo 30th of april Denne dagen møttes forskere og eksperter fra NMBU. Hovedtaler er matsystemsforskeren Dr. Kate Schneider, fra Johns Hopkins University Washington DC. Hun presenterer ny forskning om tilstanden til verdens matsystemer. Veien til bærekraftige matsystemer i Norge og internasjonalt. Hva skal til for å få til en kunnskapsbasert omlegging av matsystemene? En samtale mellom politiske myndigheter, sivilsamfunn, nærings- og forskningsaktører. Paneldeltakere: Wenche Westberg, Statssekretær Landbruks- og Matdepartementet Ingrid Kleiva Møller, Fagansvarlig for bærekraftig mat, Framtiden i Våre Hender Aron Halfen, Leder i politikk fra Forum For Utvikling og Miljø Annicke Brandt Kjeldsen, Dekan for Fakultetet for Biovitenskap NMBU Terje Sletnes, Direktør for analyse og politikk NHO Mat og Drikke Sigrid Hjørnegård, Generalsekretær i Norges Bondelag Moderator: Andrew Kroglund
  • Food & society_Aron Halfen
    Tommy Normann
    Aron Halfen
    Food & society Path to sustainable food systems Litteraturhuset Oslo 30th of april Denne dagen møttes forskere og eksperter fra NMBU. Hovedtaler er matsystemsforskeren Dr. Kate Schneider, fra Johns Hopkins University Washington DC. Hun presenterer ny forskning om tilstanden til verdens matsystemer. Veien til bærekraftige matsystemer i Norge og internasjonalt. Hva skal til for å få til en kunnskapsbasert omlegging av matsystemene? En samtale mellom politiske myndigheter, sivilsamfunn, nærings- og forskningsaktører. Paneldeltakere: Wenche Westberg, Statssekretær Landbruks- og Matdepartementet Ingrid Kleiva Møller, Fagansvarlig for bærekraftig mat, Framtiden i Våre Hender Aron Halfen, Leder i politikk fra Forum For Utvikling og Miljø Annicke Brandt Kjeldsen, Dekan for Fakultetet for Biovitenskap NMBU Terje Sletnes, Direktør for analyse og politikk NHO Mat og Drikke Sigrid Hjørnegård, Generalsekretær i Norges Bondelag Moderator: Andrew Kroglund
  • Food & society_Terje Sletnes
    Tommy Normann
    Terje Sletnes
    Food & society Path to sustainable food systems Litteraturhuset Oslo 30th of april Denne dagen møttes forskere og eksperter fra NMBU. Hovedtaler er matsystemsforskeren Dr. Kate Schneider, fra Johns Hopkins University Washington DC. Hun presenterer ny forskning om tilstanden til verdens matsystemer. Veien til bærekraftige matsystemer i Norge og internasjonalt. Hva skal til for å få til en kunnskapsbasert omlegging av matsystemene? En samtale mellom politiske myndigheter, sivilsamfunn, nærings- og forskningsaktører. Paneldeltakere: Wenche Westberg, Statssekretær Landbruks- og Matdepartementet Ingrid Kleiva Møller, Fagansvarlig for bærekraftig mat, Framtiden i Våre Hender Aron Halfen, Leder i politikk fra Forum For Utvikling og Miljø Annicke Brandt Kjeldsen, Dekan for Fakultetet for Biovitenskap NMBU Terje Sletnes, Direktør for analyse og politikk NHO Mat og Drikke Sigrid Hjørnegård, Generalsekretær i Norges Bondelag Moderator: Andrew Kroglund
  • Food & society_Annicke Brandt Kjeldsen
    Tommy Normann
    Food & society
    Food & society Path to sustainable food systems Litteraturhuset Oslo 30th of april Denne dagen møttes forskere og eksperter fra NMBU. Hovedtaler er matsystemsforskeren Dr. Kate Schneider, fra Johns Hopkins University Washington DC. Hun presenterer ny forskning om tilstanden til verdens matsystemer. Veien til bærekraftige matsystemer i Norge og internasjonalt. Hva skal til for å få til en kunnskapsbasert omlegging av matsystemene? En samtale mellom politiske myndigheter, sivilsamfunn, nærings- og forskningsaktører. Paneldeltakere: Wenche Westberg, Statssekretær Landbruks- og Matdepartementet Ingrid Kleiva Møller, Fagansvarlig for bærekraftig mat, Framtiden i Våre Hender Aron Halfen, Leder i politikk fra Forum For Utvikling og Miljø Annicke Brandt Kjeldsen, Dekan for Fakultetet for Biovitenskap NMBU Terje Sletnes, Direktør for analyse og politikk NHO Mat og Drikke Sigrid Hjørnegård, Generalsekretær i Norges Bondelag Moderator: Andrew Kroglund
  • Food & society_Ingrid Kleiva Møller
    Tommy Normann
    Ingrid Kleiva Møller
    konferanse
    Food & society
    Food & society Path to sustainable food systems Litteraturhuset Oslo 30th of april Denne dagen møttes forskere og eksperter fra NMBU. Hovedtaler er matsystemsforskeren Dr. Kate Schneider, fra Johns Hopkins University Washington DC. Hun presenterer ny forskning om tilstanden til verdens matsystemer. Veien til bærekraftige matsystemer i Norge og internasjonalt. Hva skal til for å få til en kunnskapsbasert omlegging av matsystemene? En samtale mellom politiske myndigheter, sivilsamfunn, nærings- og forskningsaktører. Paneldeltakere: Wenche Westberg, Statssekretær Landbruks- og Matdepartementet Ingrid Kleiva Møller, Fagansvarlig for bærekraftig mat, Framtiden i Våre Hender Aron Halfen, Leder i politikk fra Forum For Utvikling og Miljø Annicke Brandt Kjeldsen, Dekan for Fakultetet for Biovitenskap NMBU Terje Sletnes, Direktør for analyse og politikk NHO Mat og Drikke Sigrid Hjørnegård, Generalsekretær i Norges Bondelag Moderator: Andrew Kroglund
  • Food & society_Sigrid Hjørnegård
    Tommy Normann
    Sigrid Hjørnegård
    Food & society
    konferanse
    Food & society Path to sustainable food systems Litteraturhuset Oslo 30th of april Denne dagen møttes forskere og eksperter fra NMBU. Hovedtaler er matsystemsforskeren Dr. Kate Schneider, fra Johns Hopkins University Washington DC. Hun presenterer ny forskning om tilstanden til verdens matsystemer. Veien til bærekraftige matsystemer i Norge og internasjonalt. Hva skal til for å få til en kunnskapsbasert omlegging av matsystemene? En samtale mellom politiske myndigheter, sivilsamfunn, nærings- og forskningsaktører. Paneldeltakere: Wenche Westberg, Statssekretær Landbruks- og Matdepartementet Ingrid Kleiva Møller, Fagansvarlig for bærekraftig mat, Framtiden i Våre Hender Aron Halfen, Leder i politikk fra Forum For Utvikling og Miljø Annicke Brandt Kjeldsen, Dekan for Fakultetet for Biovitenskap NMBU Terje Sletnes, Direktør for analyse og politikk NHO Mat og Drikke Sigrid Hjørnegård, Generalsekretær i Norges Bondelag Moderator: Andrew Kroglund
  • Food & society_ Moderator: Andrew Kroglund
    Tommy Normann
    Food & society
    Andrew Kroglund
    konferanse
    Food & society Path to sustainable food systems Litteraturhuset Oslo 30th of april Denne dagen møttes forskere og eksperter fra NMBU. Hovedtaler er matsystemsforskeren Dr. Kate Schneider, fra Johns Hopkins University Washington DC. Hun presenterer ny forskning om tilstanden til verdens matsystemer. Veien til bærekraftige matsystemer i Norge og internasjonalt. Hva skal til for å få til en kunnskapsbasert omlegging av matsystemene? En samtale mellom politiske myndigheter, sivilsamfunn, nærings- og forskningsaktører. Paneldeltakere: Wenche Westberg, Statssekretær Landbruks- og Matdepartementet Ingrid Kleiva Møller, Fagansvarlig for bærekraftig mat, Framtiden i Våre Hender Aron Halfen, Leder i politikk fra Forum For Utvikling og Miljø Annicke Brandt Kjeldsen, Dekan for Fakultetet for Biovitenskap NMBU Terje Sletnes, Direktør for analyse og politikk NHO Mat og Drikke Sigrid Hjørnegård, Generalsekretær i Norges Bondelag Moderator: Andrew Kroglund
  • Food & society
    Tommy Normann
    Food & society
    konferanse
    Food & society Path to sustainable food systems Litteraturhuset Oslo 30th of april Denne dagen møttes forskere og eksperter fra NMBU. Hovedtaler er matsystemsforskeren Dr. Kate Schneider, fra Johns Hopkins University Washington DC. Hun presenterer ny forskning om tilstanden til verdens matsystemer. Veien til bærekraftige matsystemer i Norge og internasjonalt. Hva skal til for å få til en kunnskapsbasert omlegging av matsystemene? En samtale mellom politiske myndigheter, sivilsamfunn, nærings- og forskningsaktører. Paneldeltakere: Wenche Westberg, Statssekretær Landbruks- og Matdepartementet Ingrid Kleiva Møller, Fagansvarlig for bærekraftig mat, Framtiden i Våre Hender Aron Halfen, Leder i politikk fra Forum For Utvikling og Miljø Annicke Brandt Kjeldsen, Dekan for Fakultetet for Biovitenskap NMBU Terje Sletnes, Direktør for analyse og politikk NHO Mat og Drikke Sigrid Hjørnegård, Generalsekretær i Norges Bondelag Moderator: Andrew Kroglund
  • Food & society_Dr. Kate Schneider
    Tommy Normann
    Food & society
    konferanse
    Dr. Kate Schneider
    Food & society Path to sustainable food systems Litteraturhuset Oslo 30th of april Denne dagen møttes forskere og eksperter fra NMBU. Hovedtaler er matsystemsforskeren Dr. Kate Schneider, fra Johns Hopkins University Washington DC. Hun presenterer ny forskning om tilstanden til verdens matsystemer.
  • Food & society_Ruth Haug
    Tommy Normann
    Food & society
    Ruth Haug
    konferanse
    Food & society Path to sustainable food systems Litteraturhuset Oslo 30th of april Denne dagen møttes forskere og eksperter fra NMBU. Hovedtaler er matsystemsforskeren Dr. Kate Schneider, fra Johns Hopkins University Washington DC. Hun presenterer ny forskning om tilstanden til verdens matsystemer.
  • Food & society_Ruth Haug
    Tommy Normann
    Food & society
    Ruth Haug
    konferanse
    Food & society Path to sustainable food systems Litteraturhuset Oslo 30th of april Denne dagen møttes forskere og eksperter fra NMBU. Hovedtaler er matsystemsforskeren Dr. Kate Schneider, fra Johns Hopkins University Washington DC. Hun presenterer ny forskning om tilstanden til verdens matsystemer.
  • Food & society_Ruth Haug
    Tommy Normann
    Food & society
    Ruth Haug
    konferanse
    Food & society Path to sustainable food systems Litteraturhuset Oslo 30th of april Denne dagen møttes forskere og eksperter fra NMBU. Hovedtaler er matsystemsforskeren Dr. Kate Schneider, fra Johns Hopkins University Washington DC. Hun presenterer ny forskning om tilstanden til verdens matsystemer.
  • Food & society_Christian Anton Smedshaug
    Tommy Normann
    Food & society
    Christian Anton Smedshaug
    konferanse
    Food & society Path to sustainable food systems Litteraturhuset Oslo 30th of april Denne dagen møttes forskere og eksperter fra NMBU. Hovedtaler er matsystemsforskeren Dr. Kate Schneider, fra Johns Hopkins University Washington DC. Hun presenterer ny forskning om tilstanden til verdens matsystemer.
  • Food & society_Christian Anton Smedshaug
    Tommy Normann
    Food & society
    Christian Anton Smedshaug
    konferanse
    Food & society Path to sustainable food systems Litteraturhuset Oslo 30th of april Denne dagen møttes forskere og eksperter fra NMBU. Hovedtaler er matsystemsforskeren Dr. Kate Schneider, fra Johns Hopkins University Washington DC. Hun presenterer ny forskning om tilstanden til verdens matsystemer.
  • Food & society_Christian Anton Smedshaug
    Tommy Normann
    Food & society
    Christian Anton Smedshaug
    konferanse
    Food & society Path to sustainable food systems Litteraturhuset Oslo 30th of april Denne dagen møttes forskere og eksperter fra NMBU. Hovedtaler er matsystemsforskeren Dr. Kate Schneider, fra Johns Hopkins University Washington DC. Hun presenterer ny forskning om tilstanden til verdens matsystemer.
  • Food & society_Marina Aspholm
    Tommy Normann
    Food & society
    Marina Aspholm
    konferanse
    Food & society Path to sustainable food systems Litteraturhuset Oslo 30th of april Denne dagen møttes forskere og eksperter fra NMBU. Hovedtaler er matsystemsforskeren Dr. Kate Schneider, fra Johns Hopkins University Washington DC. Hun presenterer ny forskning om tilstanden til verdens matsystemer.
  • Food & society_Marina Aspholm
    Tommy Normann
    Food & society
    Marina Aspholm
    konferanse
    Food & society Path to sustainable food systems Litteraturhuset Oslo 30th of april Denne dagen møttes forskere og eksperter fra NMBU. Hovedtaler er matsystemsforskeren Dr. Kate Schneider, fra Johns Hopkins University Washington DC. Hun presenterer ny forskning om tilstanden til verdens matsystemer.