Food & society_ Moderator: Andrew Kroglund
Food & society
Path to sustainable food systems
Litteraturhuset Oslo 30th of april
Denne dagen møttes forskere og eksperter fra NMBU.
Hovedtaler er matsystemsforskeren Dr. Kate Schneider, fra Johns Hopkins
University Washington DC. Hun presenterer ny forskning om tilstanden til
verdens matsystemer.
Veien til bærekraftige matsystemer i Norge og internasjonalt. Hva skal til for å
få til en kunnskapsbasert omlegging av matsystemene? En samtale mellom
politiske myndigheter, sivilsamfunn, nærings- og forskningsaktører.
Paneldeltakere:
Wenche Westberg, Statssekretær Landbruks- og Matdepartementet
Ingrid Kleiva Møller, Fagansvarlig for bærekraftig mat, Framtiden i Våre
Hender
Aron Halfen, Leder i politikk fra Forum For Utvikling og Miljø
Annicke Brandt Kjeldsen, Dekan for Fakultetet for Biovitenskap NMBU
Terje Sletnes, Direktør for analyse og politikk NHO Mat og Drikke
Sigrid Hjørnegård, Generalsekretær i Norges Bondelag
Moderator: Andrew Kroglund